Tragedija u Srbiji: “Otac ubio suprugu, dijete pa sebe”

Ruski državljanin, njegova supruga i dječak nađeni su u iznajmljenom stanu u Pančevu kada je policija sinoć oko 12.30 provalila vrata stana, prenosi Kurir.

-Ruska porodica je u Pančevu posjlednjih godinu dana i stanari nisu imali nikad problema s njima. Za jezivo dvostruko ubistvo i samoubistvo saznalo se nakon što su ih tokom jučerašnjeg dana zvali prijatelji iz Rusije, ali se oni nisu javljali – kaže naš sagovornik i dodaje.

-Prijatelji su navodno obavijestili policiju koja je sinoć upala u stan i zatekla jezivu scenu.

Žena i dječak ležali su na podu stana, dok se Rus obesio. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove jezive tragedije.

“Pozdrav, ja sam ćerka G.O.B., nje već 12 sati nije bilo na internetu, potrebna mi je vaša pomoć” – jedna je od poruka koja je juče bila napisana u grupi koja okuplja Ruse u Srbiji.

Naime, poruku je poslala ćerka iz prvog braka žene koja je brutalno ubijena u Pančevu, dok se raspitivala gde joj je majka i brat.

– Ćerka nesrećne žene, inače, živi u Izraelu i bilo joj je čudno što se ne javljaju pa je pokrenula sve moguće grupe kako bi saznala nešto o njima. Uspjela je preko poznanika i prijatelja da nađe svoju porodicu, ali je već bilo kasno. Njihov automobil je i dalje u dvorištu – kaže stanara zgrade i dodaje:

– Bili su pomalo čudni, ali nekako ljubazni i prijatni ljudi. A kad bi bili bučniji mi bi mislili da je njihova kultura takva. Ubijena je bila predivna, uvek nasmijana žena i svi su govorili srpskim jezikom.

Inače stanari ističu da je tokom jučerašnjeg dana iz njihovog stana dopirao je lavež psa.

– Pas je lajao cijeli dan, iako skoro nikad ne laje, tako da mislimo da su oni već bili mrtvo u stanu. Sinoć su došla četri ruska državljanina u pratnji policije i upali su u stan – kaže sagovornik i dodaje:

– Tada su ženu našli sa brojnim povredama od noža u njihovoj sobi, dok je dijete bilo u svojoj sobi zadavljeno, ali ne znamo da li ga je udavio rukama ili jastukom. Njega su navodno našli obješenog o stepenice jer stan ima dva sprata, u pitanju je dupleks.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79