Travničanin ukrao 6.000 eura u Mrkonjić Gradu

UPolicijskoj upravi Mrkonjić Grad rečeno je da im 19. decembra oštećeni prijavio da je nepoznata osoba  ušla u njegovu  porodičnu kuću, u mjestu Podbrdo, izvršila premetačinu i tom prilikom ukrala 6.000 evra i neutvrđen novčani iznos u konvertibilnim markama.

– Odmah po saznanju da je izvršeno krivično djelo na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih informacija policijski službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad pronašli su i identifikovali S.M. iz Travnika za koje postoje osnovi sumnje da je počinio pomenutu krađu, te je on u saradnji sa Policijskom stanicom Travnik uhapšen – rečeno je u PU Mrkonjić Grad.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Mrkonjić Grad, juče je izvršen pretres kuće, pomoćnih objekata i putničkog automobila u naselju Pirota, opština Travnik, koje koristi osumnjičeni. Prilikom pretresa pronađena je i privremeno oduzeta određena količina novca, dva mobilna telefona i odjeća.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nad osumnjičenom  izvrši kriminalistička obrada.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79