Traži se krevet više: Banjsko lječilište u BiH postiže rekordne rezultate

Traži se krevet više: Banjsko lječilište u BiH postiže rekordne rezultate


Javna ustanova za medicinsku rehabilitaciju i banjsko liječenje-lječilište “Reumal” iz Fojnice ponosno je objavila rezultate ostvarene u prvih sedam mjeseci ove godine, potvrđujući svoju lidersku poziciju među bh. banjskim lječilištima, gdje aktivno posluje 47. preduzeća ostale djelatnosti zdravstvene zaštite. Uspješno su premašili sva očekivanja i oborili vlastite rekorde posjećenosti i poslovanja, dok su istovremeno nastavili pružati uslugu svojim gostima.

Reumal, već prepoznatljiv kao zaštitni znak fojničkog kraja, ostvario je rast prihoda za 44 posto u prvih sedam mjeseci 2023. u usporedbi s rekordnom godinom 2019.

Poslovanje Reumala dosegnulo je nove visine, premašujući prošlogodišnji promet od 10.836,247 KM KM.

Jedan od ključnih faktora uspjeha Reumal leži u njihovim kontinuiranim ulaganjima. U protekle dvije godine, uložili su značajna sredstva – čak dva miliona maraka – u nabavku nove opreme, renoviranje objekata te edukaciju svog osoblja. Također, više od milion KM je uloženo u vraćanje poreznih dugova naslijeđenih iz prethodnih perioda. Osim toga, Reumal je prepoznalo važnost zadovoljstva svojih radnika te im je povećalo plaće, stvarajući tako motivirano i predano osoblje koje pridonosi izvrsnoj usluzi.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija