Trebinjac napao brata i snahu pa ugrizao policajca

M.K. iz Trebinja priveden je zbog sumnje da je napao brata i snaju, da bi potom, bijesan zbog privođenja, ugrizao policajaca dok ga je sprovodio u službeni automobil!

U PU Trebinje navode da je policiji juče u 15.30 časova prijavljeno da M.K. u porodičnoj kući fizički napada, vrijeđa i prijeti ubistvom članovima svoje porodice.

“Po zaprimanju prijavie patrola je izašla na lice mjesta i uhapsila M.K. Prilikom sprovođenja u službene prostorije osumnjičeni je ujeo policijskog službenika i nanio mu tjelesne povrede. Izvršenim pretresom kod njega je pronađeno i 11 grama suve biljke nalik marihuani”, navode u PU Trebinje.

U policiji navode da su protiv M.K. dokumentovana krivična djela nasilje u porodici i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, dok mu je zbog posjedovanja marihuane izdat prekršajni nalog na osnovu Zakona o proizvodnji i prometu opojnh droga Republike Srpske.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79