Tri smrtovnice: Zajedničko klanjanje dženaza trojici stradalih mladića u petak

Krajina je okovana tugom nakon što je procurila tužna vijest da je i treći mladić koji je učestvovao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 18:15 sati u naselju Šepići kod Cazina, preminuo u Kantonalnoj bolnici “Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću.

Velika tragedija se dogodila kada je Fiat Punto, u kojem su se nalazila trojica mladića, udario u grtalicu. Na licu mjesta preminuli su mladići Tarik Pandžić i Armin Čajić, dok je Tarik Muhamedagić prevezen u bihaćku bolnicu. I pored nadljudskih napora ljekara, on je uzgubio bitku za život.

Nakon stravične nesreće u Cazinu preminuo i treći mladić

Zajedničko klanjanje dženaza trojici stradalih mladića iz Cazina biće u petak, u 14 sati, u Ćoralićima- Križ, kod Pošte.

Kako smo već i ranije objavili, u petak će biti i Dan žalosti u Cazinu.

Neka je vječni rahmet stradaloj cazinskoj mladosti, džennetskim pticama, a porodicama njihovim neka Allah dragi podari sabur i snagu za život dalje.

Podsjećamo da je do nesreće došlo kada je Fiat Punto, u kojem su se nalazila trojica mladića, udario u grtalicu. U izvlačenju tijela učestvovali su i vatrogasci.

Na licu mjesta preminuli su mladići Tarik Pandžić i Armin Čajić dok je T. M. bio prevezen u bolnicu i od tada su mu se ljekari borili za život.

 

Smrtno stradali Armin Čajić i Tarik Pandžić, obojica 20-godišnjaci nakon udara sa grtalicom

Neću te zaboraviti, svaki dan ćeš biti u mojim dovama.

Žao mi je što nisam uspio da ti dođem, da još jednom prošetamo uz Unu.

I da, to ne smijem zaboraviti, uvijek si govorio da imam najljepšu bradu, brate, tvoja je bila ljepša, znam da ćeš biti najljepši na Ahiretu, a Poslanik a.s. će se ponositi tobom i ljepotom tebe ali i tvoje brade i nurli lica.

Molim Uzvišenog da podari sabur tvojim roditeljima te da se smiluje tebi i tvojim prijateljima koji su s tobom bili, te da Vas počasti naljepšim mjestom u Džennetu! Volim te… – stoji u objavi Nihada efendije Ahmetovića.

Efendija Ahmetović oprostio se od nastradalog Tarika: Neću te zaboraviti, spominjat ću te svojoj djeci

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79