Tučnjava na M-17: Potukli se putnici Porschea i Honde, više povrijeđenih

Tučnjava na M-17: Potukli se putnici Porschea i Honde, više povrijeđenih


Kantonalno tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona, podiglo je optužnicu protiv Elmira Čolakovića, Dominika Ahmetspahića, Adisa Šepera i Harisa Kahvića zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje

Prema optužnici. Elmir, Dominik, Adis i Haris su početkom augusta ove godine u Nemili izazivanjem tuče, te drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozili građanski mir.

Naime, svi su se kretali magistralnim putem M17, iz pravca Zenice prema naselju Nemila, i to Čolaković Elmir i Ahmetspahić Dominik putničkim vozilom Porsche, a Kahvić Haris i Šeper Adis putničkim vozilom marke Honda.

Prvo je došlo do verbalnog sukoba između Kahvića i Čolakovića, pa je Kahvić udario Čolakovića pesnicom u predio glave nakon čega je Elmir izašao iz vozila, te dolazi do tuče između pomenute dvojice. Iz vozila zatim izlaze i Ahmetspahić i Šeper, pa se “nastavila razmjena udaraca po raznim dijelovima tijela”.

Sva četvorica zatim ulaze u Poljoprivrednu trgovinu, odakle su uzeli predmete za nanošenje povreda i to drveno štilo, metalnu šipku, makaze i nož, te su nastavili sa razmjenom udaraca.

Na mjesto događaja zatim stižu policijski službenici, koji prekidaju tuču i hapse svu četvoricu.

Čolaković je zadobio tjelesnu povredu u vidu ubodne rane lijevog lakta, a Šeper tjelesnu povredu u vidu nagnječenja glave, gornje usne i nosa, nagnječno-razderotisnku ranu gornje usne, prelom krunice prvog zuba gore lijevo, nagnječenje stražnje strane grudnog koša obostrano, nagnječenje oba koljena i nagnječenje sa oguljotinom kože stražnje strane lijeve podlaktice.

Kahvić je zadobio tjelesne povrede u vidu nagnječenja stražnje strane vrata, nagnječenje desne strane grudnog koša, nagnječenje i oguljotinu kože desnog lakta, te nagnječenje i oguljotinu kože lijevog koljena.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija