TUI otvorio zimske letove iz Londona za Sarajevo: Nova opcija za britanske turiste

TUI otvorio zimske letove iz Londona za Sarajevo: Nova opcija za britanske turiste


TUI, jedna od vodećih svjetskih turističkih grupacija, nastavlja svoj zimski program u Bosni i Hercegovini, a ove godine uvodi letove iz London Gatwicka za Sarajevo. Prvi letovi su započeli u nedjelju, 24. decembra, a planirano je da se odvijaju jednom sedmično sve do aprila naredne godine.

Crystal Ski, najveći britanski ski tour operator, implementira sedmični program, omogućavajući turistima iz Velike Britanije da posjete Sarajevo i uživaju u bogatoj turističkoj ponudi, kao i da se odmore na olimpijskim planinama Bosne i Hercegovine.

Ova inicijativa pruža aviokompanijama i turoperatorima mogućnost obavljanja operacija svojim flotama aviona po konkurentnim cijenama, čime Bosnu i Hercegovinu čini još privlačnijom, atraktivnijom i pristupačnijom evropskom destinacijom.

Zimski letovi iz Londona otvaraju nova vrata za britanske turiste, pružajući im priliku da istraže zimske čari Bosne i Hercegovine.

Ova inicijativa također potvrđuje rastući značaj destinacije u očima međunarodnih turističkih agencija, nudeći raznolikost iskustava, od kulturnih do planinskih, te čineći zemlju poželjnom destinacijom tokom cijele godine.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija