Turci razvili biznis u BiH, prihodi narasli na 40 miliona KM

Kompanija Pobjeda-Rudet Goražde, članica turske firme Kirlioglu Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi, objavila je rezultate poslovanja za prošlu godinu. Sa ukupnim prihodom od 40 miliona KM, kompanija je ostvarila značajan rast, čime je potvrdila svoj status kao lider u proizvodnji inicirajućih sredstava za civilnu upotrebu.

Jedan od ključnih faktora uspjeha Pobjeda-Rudet Goražde leži u fokusu na izvozu na strana tržišta. Kompanija je postigla značajan uspjeh plasirajući svoje proizvode širom svijeta.

Ova strategija je rezultirala rastom ukupnih prihoda, a istovremeno je doprinijela i jačanju pozicije kompanije na međunarodnom tržištu.

Uprkos izazovima poslovanja, Pobjeda-Rudet Goražde nastavlja ostvarivati kontinuirani rast. U prošloj godini, kompanija je ostvarila dobit od 5,5 miliona KM, što predstavlja blagi porast u odnosu na prethodnu godinu.

Pobjeda-Rudet Goražde nastavlja tradiciju dugogodišnjeg proizvođača inicirajućih sredstava za civilnu upotrebu.

Vlasnik Pobjeda-Rudet Goražde, turska firma Kirlioglu Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi, pokazala je snažnu posvećenost dugoročnom uspjehu kompanije. Ova partnerska sinergija omogućava razmjenu resursa, stručnosti i tehnoloških inovacija, što direktno doprinosi konkurentske prednosti Pobjeda-Rudet Goražde na globalnom tržištu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79