Tuzlanski reper se odlučio na važno duhovno putovanje: Frenkie će u januaru obaviti Umru

Frenkie je početkom decembra bez velike najave publici predstavio svoje novo izdanje pod nazivom Stari Frenkie. Skoro deset godina je prošlo od Frenkijevog zadnjeg solo albuma, i već je nakon 20-tak dana od objave naišao na odlične kritike slušalaca.

Nakon objave novog albuma, Frenkie je rezervisao i aranžman za Umru što su na zvaničnoj stranici i potvrdili iz agencije Relax Tours.

“Iznimna čast nam je bila ugostiti danas u prostorijama Relax Tours-a našeg dragog Frenkie-ja koji je došao uplatiti svoj aranžman za Umru. Termini za januarsku Umru se pune munjevitom brzinom, stoga obezbijedite i vi svoje mjesto na vrijeme.” navode iz Turističke agencije.

Umra je hodočašće u Meku koje obavljaju Muslimani, i može biti obavljeno u bilo koje doba godine. Na arapskom umra znači „posjetiti sveto mjesto„.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79