Tuzlanski ronioci pretražuju rijeku iz koje je izvučeno tijelo Lane Bijedić

Ronilačke ekipe iz Tuzle već drugi dan pretražuju rijeku Studenčicu pored Ljubuškog u kojoj je u nedjelju pronađeno tijelo 19-godišnje Mostarke Lane Bijedić, kako bi pronašli dokaze koje bi dodatno razjasnile ovo brutalno ubistvo.

Ilustracija

Za počiniteljem (ili više njih) koji je pretukao i gušio Lanu te je bacio u rijeku još uvijek se traga. Osim MUP-ova HNK i ZHK, na raspolaganje su se stavile i druge policijske agencije, a u potragu se uključila i Obavještajno-sigurnosna agencija BiH.

Na gradskom groblju Sutina u Mostaru jutros je organizovan posljednji ispraćaj Lane. Ispraćaju su prisustvovale i njene kolege iz Srednje građevinske škole u Mostaru, a za sve Mostarce koji su se željeli oprostiti od Lane bio je organizovan prijevoz do groblja s dvije lokacije. Prisustvovao je i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.

Ona ipak neće biti ukopana u Mostaru, već sutra u Beogradu, prema želji njene majke prenosi Hayat.

 

Rijeka suza na posljednjem ispraćaju Lane Bijedić

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments