U Bileći “pao” dugo traženi: Nakon Romanije stigao u Hercegovinu

Policija je u Bileći uhapsila Ranka Mlađenovića iz Petrova koji je osumnjičen da je počinio tri krivična djela na teritoriiji Berkovića.

Kako je saopšteno iz PU Trebinje, osoba R.M. je uhapšena juče oko podne, a dvije krađe i jedno oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari počinila je u noći između 28. i 29. juna.

– On se sumnjiči da je počinio dvije krađe na štetu dva ugostiteljska objekta i jedno oštećenje tuđe stvari, a krivična djela su prijavljena juče oko 7 sati – naveli su iz policije.

Za Mlađenovićem je potragu bila raspisala i PU Istočno Sarajevo,  zbog teške krađe polovinom juna u vjerskom objektu u Dabrobosanskoj ulici u Istočnoj Ilidži.

Prema saznanjima Srpskinfo, osumnjičeni je i ranije radio slična krivična djela na teritoriji RS, Federacije BiH, Srbije, Crne Gore i Njemačke.

Policija u Hercegovini ga je uhapsila nakon nekoliko sati od počinjenih krivičnih djela u Berkovićima, a dan ranije uhapšen je i ruski državljanin, koji je prije krađe iz prodavnice „dm“ u Trebinju, isto krivično djelo počinio i u Neumu.

– Policijski službenici su u dva dana uhapsili dvije osobe koje su osumnjičene za krivična djela u više opština, a vrše ih tako što nakon počinjenog krivičnog djela prelaze na teritoriju drugog grada ili opštine kako bi izbjegli da budu otkriveni – navode iz trebinjske policije.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79