U Hrvatskoj naplaćuje čak i mjesto za peškir: Cijena 4 eura

U Hrvatskoj naplaćuje čak i mjesto za peškir: Cijena 4 eura


Na društvenim mrežama osvanula je žalba turistkinje koja je posjetila Vodice u Hrvatskoj i ostala šokirana da se u jednom beach baru naplaćuje i mjesto za peškir.

Naime, kako je prenio Morski.hr jedna gospođa se na Facebook grupi požalila kako “ukoliko birate Vodice” za svoj odmor trebate biti svjesni da su neki “počeli naplaćivati i plažu”.

Kako se može vidjeti na fotografiji cjenovnika koji je objavila prostor za najam peškira košta 4 eura.

Objava je izazvala brojne komentare, a Morski.hr je kontaktirao i vlasnike spomenutog bara kako bi utvrdili o čemu je riječ. Kompanija povezana sa spomenutim beach barom tvrdila je da im nikakve dozvole za naplatu ne trebaju jer je riječ o privatnom posjedu.

Kada govorimo o cijenama, na fotografijama se također može vidjeti da iznajmljivanje ležaljki košta 10 eura, dok je za baldahin potrebno izdvojiti 43 eura.

Koliko su cijene u Hrvatskoj “otišle u nebo” potvrđuje i činjenica se slovenski političar Pavel Rupar nedavno požalio na cijene u jednom restoranu.

On je boravio u Poreču, gradu na zapadnoj obali poluotoka Istra te je objavio kako ćevapčići koštaju 17 eura uz poruku da su “Hrvati potpuno izgubili vezu sa stvarnošću”.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija