U pucnjavi u Sarajevu dva lica uhapšena

U pucnjavi u Sarajevu dva lica uhapšena


Kako saznaje portal Crna hronika ranjen je Amir Pašić Faćo, a na snimcima se može vidjeti kako su Pašiću povrijeđeni glava, ruka i noga.

Podsjetimo, pucnjava se dogodila večeras oko 20 sati u ulici Vladislava Skarića u neposrednoj blizini hotela Evropa.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo saopćili su detalje, ali nisu naveli o kojoj se osobi radi.

“Oko 20.00 sati PU Stari Grad je obaviještena da je u ulici Vladislava Škarića došlo do upotrebe vatrenog oružja. Izlaskom na teren, policijski službenici su potvrdili navode iz prijave. Jedan muškarac je zadobio povrede nastale upotrebom vatrenog oružja i trenutno je na ljekarskoj obradi. Dva muškarca su, brzom reakcijom policijskih službenika, lišena slobode neposredno nakon događaja. Više informacija nakon uviđaja”, saopćila je Mersiha Novalić, portparolka MUP-a Kantona Sarajevo.

U ovom dijelu grada nalazi se veliki broj pripadnika policije, ali i službenici hitne pomoći, a više informacija će biti poznato nakon obavljenog uviđaja.

U Sarajevu je večeras kod hotela Evropa došlo do pucnjave. Kako Crna hronika saznaje Amir Pašić Faćo je u stabilnom stanju.

Još uvijek nije jasno šta je bilo povod ovoj pucnjavi i ko je odgovoran za napad na Amir Pašića Faću.

Amir Pašić Faćo, prema informacijama, nije bio u životnoj opasnosti nakon ranjavanja, ali detalji o povredama i njegovom trenutnom zdravstvenom stanju nisu još službeno potvrđeni.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija