U Sarajevu lišen slobode serijski lopov: Za njim tragala i zenička policija

Sarajevska policija jučer ujutro, oko 9.30, u ulici Samira Gradišića, u Vogošći, je lišila slobode Č.T, rođen 1989. godine u Sarajevu gdje je i nastanjen, pod sumnjom da je počinio tešku krađu, navode iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Policajci su ga lišili slobode na osnovu sumnje da je u ranijem periodu provalio u kuću vlasništvo M.K. u ulici Poturovići, općina Vogošća.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da je za Ć.T. raspisana potraga od strane MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, zbog počinjenog razbojništva. Naime, opljačkao je sportsku kladionicu Millenium, na području općine Visoko, prenosi Radiosarajevo.

“O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a lice lišeno slobode je predato u nadležnost policijskim službenicima PS Visoko”, saopćeno je iz MUP-a KS.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments