U sinoćnjoj nesreći kod Tuzle poginuo Himzudin Ribić: Od njega se emotivnom objavom oprostio i sin

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila oko 19:40 sati u mjestu Ljepunice nadomak Tuzle smrtno je stradao Himzudin Ribić zv. Riba.

On je kako nezvanično saznajemo upravljao putničkim motornom vozilom i podletio pod kamion na dijelu magistralnog puta Tuzla – Srebrenik, piše Tuzlanski.

Prekid saobraćaja na magistralnom putu Tuzla – Srebrenik: U nesreći poginula jedna osoba

Himzudina Ribića zv. Riba brojni Tuzlaci pamte kao veliku dobričinu jer se desetljećima bavio prodajom uglja iz svog zelenog kamiona, a mnogima je koji su bili slabijeg imovinskog stanja ugalj davao na veresiju ili na rate.

Himzudin Ribić bio je izuzetno i talentovan fudbaler pa su tako ekipe s njim u sastavu redovno osvajale brojne turnire u malom nogometu.

Prijatelji i poznanici nastradalog su pokrenuili akciju dobrovoljnog prikupljanja sredstava kako bi pomogli njegovoj porodici.

Od Himzudina se emotivnom objavom na Facebooku oprostio i njegov sin Rusmir:

– Jedina osoba u koju sam vjerovao i koja mi je bila inspiracija i snaga u životu nestala u jednom trenutku….Jednom riječi moja legenda, moj ponos, moj otac!

Vrijeme i mjesto posljednjeg ispraćaja Himzudina Ribića će biti poznato u ponedeljak zbog obdukcije tijela koja je naređena od strane dežurnog tužioca Tužilaštva TK.

Upućujemo iskreno saučešće njegovoj porodici i prijateljima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79