U Sloveniji nestao Muhamed Velagić: “Od 9 sati mu se gubi svaki trag”

Slovenska policija danas je obaviještena da je nestao Muhamed Velagić, inače iz Velike Kladuše. On u Mariboru živi na adresi Limbuška graba 30.

Muhamedu se danas od 9 sati gubi svaki trag. Njegov brat Ismet je objavio na Facebooku informacije o Muhamedu te zamolio sve one koji ga vide, da se jave ili policiji ili porodici.

– Molimo sve koji bilo što znaju o nestaloj osobi da podatke jave najbližoj policijskoj postaji ili Policijskoj postaji Maribor ili nazovite hitni broj 113, odnosno anonimni telefon 080 1200 – rečeno je.

Saznali smo da je Velagić vozač autobusa.

Muhamed Velagić živi u Limbuškoj grabi u Mariboru, a njegova porodica prijavila je njegov nestanak policiji, prenose mediji. Danas u 9 sati trebalo bi da mu nestane svaki trag. Mediji prenose da je nakon zaprimljene prijave policija upala u stan u Limbuškoj grabi, ali Muhameda Velagića nije bilo. Na web stranici Uprave Republike Slovenije za zaštitu i spašavanje piše: „U 17.14 sati u Limbuškoj grabi u Limbušu, općina Maribor, vatrogasci JZ GB Maribor tehničkom intervencijom otvorili su stan i na taj način dozvolio policiji da uđe.” Saznali smo da je Velagić vozač autobusa.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79