Učenici podržali profesora Rizvića: “Radi se o porodičnom čovjeku koji svoje učenike gleda kao svoju djecu”

Učenici podržali profesora Rizvića: “Radi se o porodičnom čovjeku koji svoje učenike gleda kao svoju djecu”


Da Sarajevo nije siguran grad uvjerili su se mnogi građani glavnog grada Bosne i Hercegovine. Portal Crna-Hronika donosi vam priču o fizičkom obračunu Harisa HrvataArmin Rizivić profesor iz Grafiče škole u Sarajevu.

(VIDEO) Uznemirujući video: Profesor iz Sarajeva sa dvojicom prijatelja pretukao sportistu zbog 55 KM

Poštovani, javljam se u ime učenika Srednje tehničke škole grafičkih tehnologija, dizajna i multimedije Ilidža, povodom nemilog događaja između našeg profesora i Harisa Hrvata.

Za početak, željeli bismo istaći kako se radi o eminentnom profesoru, čovjeku koji je mnogo više od toga. Čovjeku koji je za učenike, bez obzira predaje li im ili ne, tu u svako doba dana. Svjedoci smo prilika koje je pružio mladim ljudima, poput poslova koje im je ponudio nakon srednje škole, kao i samo usavršavanje tokom školovanja u određenim firmama.

Radi se o čovjeku koji je porodičan, koji svoje učenike gleda kao svoju djecu i koji je u blagom slučaju rečeno protiv nasilja. Profesor je čije se ime sa poštovanjem izgovara, čiji pristup je u najmanju ruku rečeno najbolji. Mi kao učenici smo mu zahvalni na svakoj upućenoj riječi jer se radi o profesoru koji itekako zna svoj posao i radi ga i više nego perfekrno.

Oglasio se Armin Rizvić iz Sarajeva: “Nakon zlostavljanje mene i moje porodice ja sam se morao braniti”

Oštro odbacujemo svaku mogućnost da je profesor Rizvić pobornik nasilja i nadamo se da ćete svi kao civilizovani građani saslušati obje strane, kao i stranu nas koji provodimo 7 časova dnevno, 3 puta sedmično sa njim.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija