Učenik i otac izazvali incident u školi: Jučer se u odjeljenju na nastavi pojavilo dvoje učenika

Gotovo cijeli razred jučer nije došao na nastavu u Osnovnu školu Tone Peruška u Puli zbog, kako saznaje Glas Istre, problematičnog ponašanja jednog učenika. Riječ je o jednom trećem razredu koji pohađa 18 učenika, od kojih se jučer na nastavi pojavilo tek dvoje.

Svemu je prethodio, kako piše Glas Istre, događaj koji se zbio u četvrtak u razrednoj učionici. Učenik tog razreda navodno je povrijedio učiteljicu i uništio dio školskog inventara. Njegov otac je pozvan u školu te se, kako piše Glas Istre, navodno unosio u lice učiteljici i vikao pred učenicima.

Prema riječima ravnatelja Kristijana Cinkopana, to je bila “kap koja je prelila čašu” te je slučaj prijavljen nadležnim institucijama.

Glasnogovornica Policijske uprave istarske Suzana Sokač potvrdila je da je u četvrtak u prijepodnevnim satima, oko 11.30, došlo do incidenta u školi te da je protiv jednog roditelja podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79