Uhapšen jer je ponio pištolj bez dozvole u kafanu

Policija iz Laktaša uhapsila je D.Č. iz Laktaša jer je u ugostiteljski objekat u naselju Veliko Blaško u ovom gradu ponio pištolj za koji nije imao dozvolu.

Iz Policijske uprave Banja Luka su saopštili da su uhapsili navedeno lice jer se sumnjiči da je počinilo krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Prilikom sprovođenja operativno taktičke mjere i radnje racija u ugostiteljskom objektu u Velikom Blašku, grad Laktaši, policijski službenici su prilikom legitimisanja i pregleda lica D.Č. pronašli i uz potvrdu oduzeli pištolj kalibra 8 mm sa okvirom u kojem se nalazilo šest komada municije kalibra 6,35 mm.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da navedeno lice nema registrovano oružje na svoje ime. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, saopšteno je iz policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79