Uhapšen muž Nikoline Šljivić, poslanice u NSRS, zajedno s Đorđem Ždralom

Instagram

Zajedno s Đorđem Ždralom, uhapšen je i Zoran Šljivić, suprug poslanice u Narodnoj skupštini Republike Srpske, saznaju izvori iz “Nezavisnih novina”.

Zoran Šljivić je suprug Nikoline Šljivić, poslanice DNS-a u najvišem zakonodavnom tijelu RS.

Ova informacija dolazi nakon policijske akcije u Istočnom Sarajevu, u kojoj su uhapšena lica N.N., L.S., N.K. i B.E. iz Istočnog Sarajeva zbog sumnje u ugrožavanje sigurnosti.

Prema saopćenju Policijske uprave Istočno Sarajevo, osumnjičeni su uputili prijetnje bacanjem eksplozivne naprave ispred ugostiteljskog objekta u ulici Hilandarska.

Također, četiri lica, među kojima su Šljivić i Ždrale, lišena su slobode zbog sumnje da su izvršila nasilničko ponašanje, nanoseći tjelesne povrede vatrenim oružjem osobama povezanim s prethodnim incidentom.

Nadležno tužilaštvo je obaviješteno o slučaju, te će protiv osumnjičenih biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nakon dokumentovanja predmeta.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79