Umjesto u Mostaru, inspekcija opet u lokalima porodice Stojnić

Dok se broj zaraženih koronavirusom vrtoglavo penje, a vlade u pojedinim kantonima razmišljaju o potpunom zaključavanju, mjere i koronavirus u Mostaru kao da ne postoje.

U Taboo baru u Mostaru, sudeći prema većerašnjim videosnimcima prisustvovao je veliki broj osoba na koncertu turbofolk pjevačice Tanje Savić, bez poštivanja epidemioloških mjera.

Nakon ovog videa, postavlja se pitanje šta radi policija, inspekcija i ostale nadležne institucije, jer je u Mostaru ovako skoro svakog vikenda i ova noć je samo jedna u moru istih.

More istih noći imaju ugostitelji u Sarajevu  kojima svaki petak ili subotu, inspekcija i ostale nadležne institucije češljaju lokale, i traže prekršaje kako bi napunili budžet Kantona. Redovne “mušterije” ugostiteljskih objekata u vlasništvu porodice Stojnić su kantonalne inspekcije koje su i večeras posjetile navedene lokale.

Zašto svi nisu isti: U Sarajevu inspekcija i kazne, u drugim gradovima DERNEK?!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79