Uzunović tvrdi da nije u Raminoj stranci: “Pitajte Trojku ko ih ucjenjuje”

 

Zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH Kenan Uzunović reagovao je na izjave Kasumovića te poručio da je više logično zbog angažmana u kampanjama da njemu Kasumović vrati mandat.

Uzunović je za Klix.ba kazao da je Kasumović iznio gnusne laži proteklih dana te da nije istina da je prešao u “Snagu naroda”.

“Nisam prešao u ‘Snagu naroda’ niti imam namjeru. U BHI-KF postoji nezadovoljstvo jer Kasumović sve zasluge pripisuje samo sebi, od postojanja stranke i zastupnika, ne koristi druge zamjenice i zbog toga je stranka tu gdje jeste”, kazao je Uzunović.

Na optužbe da je uzeo novac od NES-a u Cazinu, a zatim da mu je Ramo Isak platio određene dugove, Uzunović je kazao da za te navode postoje nadležne institucije koje će istražiti te izjave i u što skorije vrijeme pokazati da su i to još neke neistine Kasumovića.

“Kontaktirajte lidere Trojke pa pitajte ko ih je ucjenjivao, da li je to radio Kasumović ili Uzunović?”, kaže naš sagovornik.

Poručio je da zbog dešavanja u stranci građani Zenice neće trpjeti i da projekti i podrška s nivoa Federacije BiH neće biti stopirani i da će se boriti za građane i slušati šta oni žele, a ne šta su želje Kasumovića.

Kasumović je nekoliko puta kazao da od Uzunovića očekuje vraćanje mandata, a mladi bh. političar mu je poručio:

“Zbog zasluga njega i mene u dosadašnjim kampanjama, fer bi bilo da on meni vrati mandat, a ne ja njemu”, zaključio je Uzunović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79