Vatra u potpunosti uništila kuću porodice Mušinović

U selu Hrušta kod Nevesinja danas je došlo do potpunog uništenja porodične kuće Džemala Mušinovića u požaru. U trenutku izbijanja požara, svi članovi porodice su bili unutar kuće i niko nije povrijeđen.

Vatrogasna jedinica Nevesinja odmah je reagovala na prijavu i brzo lokalizirala požar te ugasila vatru. Međutim, uprkos njihovom brzom djelovanju, materijalna šteta je velika i nepopravljiva.

Džemal i njegova porodica trenutno su kod komšija koji su im ponudili smještaj i osnovne potrepštine. Džemal je isključio sve druge mogućnosti kao uzrok požara osim električnih instalacija.

Nadležna policijska uprava najavila je uviđajne radnje za sutra, kada će biti utvrđen službeni uzrok izbijanja požara. Svi u naselju se nadaju se da će porodica Mušinović uskoro pronaći podršku za oporavak nakon ove tragedije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79