Već 19 dana se traga se traga za malenom Dankom Ilić (2)

Na rasvjetljavanju slučaja ubistva Danke Ilić (2) iz Bora, policija radi već 19 dana. Djevojčica je nestala 26. marta u Banjskom Polju, a kako se vjeruje, istog dana je i ubijena, piše Telegraf.

Policija danima sve češlja

Otkako su osumnjičeni radnici JKP „Vodovoda“ Dejan Dragijević i Srđan Janković priznali ubistvo djeteta, policija detaljno pretresa svaki dio Banjskog polja i okoline. Do sada je pretražen dio Lazarevog kanjona, Zlotske rijeke i Lazareve pećine, kao i sela Zlot i Luka, ali tijelo djevojčice nije pronađeno.

Jučer je policija pretraživala i novu deponiju, između sela Zlot i Sumrakovac.

Policija već danima češlja selo Zlot u potrazi za tijelom Danke.
Ovo su činjenice

– U petak 5. aprila privedeni su brat i otac osumnjičenog Dejana Dragijevića;

– Jedan od osumnjičenih priznao zločin;

– Dalibor Dragijević je uhapšen 6. aprila, zajedno sa ocem Radoslavom, pod sumnjom da je pomogao bratu Dejanu da premjesti tijelo ubijene Danke Ilić;

– Osumnjičeni Dalibor preminuo je u Policijskoj upravi u Boru 7. aprila;

– Ocu osumnjičenog za ubistvo određen pritvor do 30 dana;

– Direktor borskog Vodovoda podnio ostavku;

– Gradonačelnik Bora najavio trodnevnu žalost.

Srđan Janković (50) radnik JKP “Vodovod” iz Bora jedan je od osumnjičenih za ubistvo male Danke Ilić (20) za čijim tijelom policija i dalje traga. Ekipa Telegrafa i jučer je bila u selu Luka iz kojeg je osumnjičeni i oko podneva srela je njegovog oca. On inače ne govori za medije. Otkako se otkrila strašna istina o ubistvu malene devojčice, povukao se i slabo komunicira.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79