Foto: Bljesak.info
Veliki odron kod Mostara, najmanje dva vozila propala u jezero

Veliki odron kod Mostara, najmanje dva vozila propala u jezero


“Dva automobila se vide iz jezera, treće se ne vidi”, kazao je za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić.

Odron se dogodio u subotu u 18:30 sati u kamenolomu u vlasništvu mostarske tvrtke HP Investing d.o.o. u naselju Bijela kod Mostara.

Kako javlja fotoreporter portala Bljesak.info s mjesta događaja, policija je postavila trake i zabranila prolaz prema kanjonu rijeke Bijele.

Također, za dlaku je izbjegnuta tragedija jer su planinari samo nekoliko minuta ranije bili na lokalitetu koji je zatrpan odronom.

“Tri ili četiri automobila od planinara su završila u vodi kada je to palo”, naveo je čitatelj Bljesak.info te dodao: “Tu su i ribari, kažu: ‘Potopilo nas, odnijelo nam štapove i opremu’, jedan dečko je bio i u čamcu”, ispričao je čitatelj istoimenog portala.

Više automobila planinara i ribolovaca je ostalo zaglavljeno iznad mjesta odrona.  Ujedno, odron je oštetio trafo stanicu te nema električne energije.

Također, nakon odrona je uslijedio plavni val. Kako javlja fotoreporter Bljesak.info, planinari se još uvijek spuštaju s Mostarske Bijele.

Prema prvim informacijama, jednu osobu je odvezlo vozilo Hitne pomoći.

(Vijest preuzeta sa portala Bljesak.info)



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija