Veliki požar u firmi “Medeks” u Bijeljini, izgorio kompletan proizvodni pogon

U krugu firme „Medeks“ u Bijeljini, koja se bavi proizvodnjom košnica, danas u poslijepodnevnim časovima izbio je veliki požar.

Kako javlja BN TV, izgorjela je jedna hala za proizvodnju.

Sedam vatrogasaca sa tri vatrogasna vozila iz Bijeljine i Janje su na terenu i pokušavaju da ugase požar.

“Oko 14:45h dobili smo dojavu da je došlo do požara u firmi „Medex“. Izašli smo na teren sa dva vozila i osam vatrogasaca. Sad su tu i tri vozila. Uspjeli smo da požar da stavimo pod kontrolu da se ne proširi. Izgorio je dio objekta koji se bavi proizvodnjom. Preko ventilacije vatra se proširila i do silosa, to sad gasimo“, rekao je šef smjene Vatrogasne jedinice Bijeljina Borivoje Golubović.

Kazao je da se još ne zna uzrok požara.

“Visoka temperatura i vjetar potpomažu vatri. Ali imamo dovoljno vozila i vode da radimo na gašenju“, rekao je za BN TV Golubović.

Kako BN TV saznaje na terenu, požar je buknuo i proširio se u roku od svega par minuta.

Vlasnici firme „Medex“ su u šoku. Kažu da će se o svemu sutra oglasiti.

Inače, Firma Medex je porodična firma, osnovana 2016. godine. Sve je počelo malo stolarskom radionicom, čiji su jedini zaposlenici bila tri brata – osnivači firme.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79