(VIDEO) Bojan Gajić ispunio obećanje i zapalio svoj automobil

Banjalučki ljubitelj Mercedesa obećao je svojim prijateljima i pratiteljima da će zapaliti jedan svoj automobil koji ima u bogatoj kolekciji vozila. Nakon verbalno obračuna sa visočkim majstorom Asimom Vrancem zvani Tica, Bojan je javno obećao da će spaliti jedan automobil.

Bojan kaže da mu je nanesena velika nepravda. Jer se bez razloga blati njegovo ime o vraćanju kilometara na automobilu.

“Zapaliću auto samo da sperem “ljagu” sa sebe i operem svoj obraz koji je Asim TICA Vranac isprljao i objavio javno na svom Facebook-u o vraćanju kilometara a dokazao sam mu dokazima da to nije tačno i da se radi o dva ista auta različitih kilometara!

Bojan Gajić za CH: “Zapaliću auto samo da sperem “ljagu” sa sebe i operem svoj obraz koji je Asim TICA Vranac isprljao

“Riječ mora biti svetinja!.Ne smijemo biti glumci kao Asim Tica Vranac! – izjavio je ovaj ljubitelj Mercedesa za portal Crna-Hronika.

 

Na sigurnoj lokaciji Bojan je dovezao svog japanca Mitsubishi Sigmu koja je imala motor 3.0 V6 automatik sa bogatom opremom. Ovaj automobil smatran je luksuznim vozilom 90-tih godina.

“Ne moram zapaliti auto. Znači ne mogu zapalitu auto, auto se zaključalo. Nikada se nije zaključao da se sada zaključa. Auto se ne da otključati. Nisam ja Tica, obraz mora biti svetinja. Riječ mora biti svetinja.” poručio je Bojan u video klipu .

Pogledajte cijeli video klip, kako je Bojan održao svoju riječ i zapalio automobil.

(VIDEO) Majstor iz Visokog odlučio javno spaliti Mercedesa

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79