(VIDEO) Bojan Gajić pripremio automobil: Da li će izvršiti obećanje i zapaliti ga?

(VIDEO) Bojan Gajić pripremio automobil: Da li će izvršiti obećanje i zapaliti ga?


Na Facebook-u su se verbalno obračunali dva zaljubljenika u Mercedese. Jedan je iz Visokog, dok je drugi iz Banjaluke. Nakon što je jutros Asim Tica Vranac pokušao zapaliti svoj automobil marke Mercedes, isto to je odlučio uraditi i Bojan Gajić.

Bojan kaže da mu je nanesena velika nepravda. Jer se bez razloga blati njegovo ime o vraćanju kilometara na automobilu.

Bojan Gajić za CH: “Zapaliću auto samo da sperem “ljagu” sa sebe i operem svoj obraz koji je Asim TICA Vranac isprljao

 

“Zapaliću auto samo da sperem “ljagu” sa sebe i operem svoj obraz koji je Asim TICA Vranac isprljao i objavio javno na svom Facebook-u o vraćanju kilometara a dokazao sam mu dokazima da to nije tačno i da se radi o dva ista auta različitih kilometara!

“Riječ mora biti svetinja!. Ne smijemo biti glumci kao Asim Tica Vranac! – izjavio je ovaj ljubitelj Mercedesa za portal Crna-Hronika.

Bojan je poslao video klip pripreme paljenja automobila marke Mitsubishi Sigma koji se nalazio u njegovoj bogatoj kolekciji..

“Ne moram zapaliti auto. Znači ne mogu zapalitu auto, auto se zaključalo. Nikada se nije zaključao da se sada zaključa. Auto se ne da otključati. Nisam ja Tica, obraz mora biti svetinja. Riječ mora biti svetinja.” poručio je Bojan u video klipu .

Cijeli video klip ćete moći pregledati uskoro na Bojanovom Youtube kanalu.

(VIDEO) Majstor iz Visokog odlučio javno spaliti Mercedesa

Dotični se nije izvnio pa čak da stvar bude još gora preokrenuo priču u skrojz drugom pravcu i od sebe napravio žrtvu. A sam je na skupu u Zenici rekao da će zapaliti auto ako budu vraćeni kilometri šta mu je dijagnosticar nekoliko minuta ponovio i potvrdio da kilometri nisu ok i nije ispunio obećanje koje je sam dao nego je mene uzeo prozivati ponovo za vraćanje kilometara na Mercedesu. Asim je glumac kakvog svijet nije vidio.” – izjavio je Bojan Galić za portal Crna – Hronika.

Sve što trebate znati je da je za nedelju 27.11.2022. godine najavljeno paljenje jednog auta iz moje kolekcije u vrijednosti od preko 5.000KM. Ovo je video moje kolekcije tj trećinu auta koja su na tom videu skladištena u garažama i baš jedan automobil iz tog videa će biti izvezen van i zapaljen na bezbjednoj lokaciji. Znači dogovoreno je za nedelju, da vrijeme posluži. Bojan Gajić će u nedelju ispuniti obećanje!” – izjavio je ljubitelj Mercedesa za portal Crna-Hronika.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija