(VIDEO) Danas imaju milione, a prije su kopali kanale i prodavali novine

Haris Džinović i Goran Bregović jedna su od najvećih imena domaće muzičke scene. Ali, da li ste se ikada zapitali kojim poslovima su se bavili prije nego što su postali poznati?

I Haris Džinović i Goran Bregović iza sebe imaju bogate karijere i mnoštvo hitova, međutim, malo je poznato čime su se bavili prije nego što su postali jedna od vodećih imena na domaćoj muzičkoj sceni.

Gostujući u jednoj emisiji poznate muzičke zvijezde otkrile su čime su se bavile u ranoj mladosti i srednjoškolskim danima. – Ja sam recimo kopao kanale za polaganje telefonskih kablova kada mi je bilo 16, 17 godina. Korepetirao sam u nekom folkloru, tamo imao neku platicu, tako da je ta kintica bila dobra. Bilo je akcija kao i kod svih – rekao je Haris Džinović.

– U gimnaziji sam radio. Ljeti sam radio u nekoj građevinskoj firmi, istovarao sam materijal. Prodavao sam i novine – otkrio je Goran Bregović.

-Prodavao sam i ja novine, pa su me prebili kod kuće. Kažu: gdje ćeš ti novine prodavati? – nadovezao se Haris.

@unatelevizija

Sigurno niste znali da su se Haris Džinović i Goran Bregović nekada bavili ovim poslovima. 👆🏻 … Reprizu kulinarskog šoua MUŠTULUK gledajte sredom u 22.00 i premijerno nedeljom u 21.00 na UNA TV 📺

♬ original sound – unatelevizija

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79