(VIDEO) Golubović odgovorio Hatiću: “Dođi po onaj krst gore pa ga ti pokidaj ovde!”

Nakon što su prije nekoliko mjeseci jedan drugom slali zapaljive poruke, Kristija Golubović nije ostao dužan i odgovorio je prozivci Mirze Hatića.

U tom videu Hatić poziva Kristijana da se sretnu i da se “muški potuku” da se jednom vidi ko je jači.

– Evo gdje god i kad god hoćeš. Ja 6. maja izlazim, može Beograd, može Sarajevo. Dođi, vodim te ja da jedemo, pijemo, šetamo, a onda da odemo na livadu – govorio je Hatić.

(VIDEO) Mirza Hatić poziva Kristijana Golubovića u Sarajevo da jedu, piju i da se na livadi potuku!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Nakon par dana, došao je odgovor od Kristijana Golubovića.

Ovo je poruka na prozivku gnjide iz Bosne Mirze Hatića. Ti si jedna gnjida, nacionalista, rasista, jedan smrad i pizda. Nimalo nisi muško kao što se predstavljaš. A pošto si rekao da sam ja žena, slučaj jajaro jedna. Kad tad ću te naći i pokazati celom narodu kako cviliš i kolika si pi*ka. Jer takvi ljudi kao ti, koji prete u prazno su najveće pi*ke. I to je sad kod vas postalo moderno, sve pi*ke koje imate nešto protiv mene a ne smete pred mnom da stanete. – piše Crna-Hronika

To što vi prozivate preko javnih mreža, Kristija Golubović Beograd adresa Srbija zemlja. Dođi po onaj krst gore pa ga ti pokidaj ovde kao što si ga ti tamo među tvojima. Ja nikada nisam nijednu džamiju oštetio niti uvredio jednog od 20 kumova muslimana koje imam ovde.

Evo ja ti je*bem sve živo i mrtvo Mirza Hatiću. A tebe ću da prebijem kao konja. Ne upoređujem te s konjem jer su to premenite životinje. Ti si jedna gnjida, jedan pacov anaboličarski, fejk mudžahedin koji se kurči da preko mene dođeš u javnost. To što vi lajete okačim ja o ku*ac. Zato što mi ne možete ništa da uništite fizički.
Ovde ti se ja na pravoslavnu ikonu kunem da kada budeš legao meni na rudu, zažalit ćeš dan kad si moje ime spomenuo u životu.

Lepo ti kažeš, vole me u Sarajevu, Sarajlije ćete uhapsiti i dovesti tamo gdje sam ja i napravit ću od tebe baš najveću pi*ku u povesti Bosne i Hercegovine.

Žalit ćeš i plakat ćeš! – izjavio je Kristija Golubović piše Crna-Hronika

Ostatak poruke pogledajte u video klipu.

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79