(VIDEO) Ivan Begić, potpredsjednik RS-a sa stažom od dva sata: ”SDA naredila Arnautoviću da spasi HDZ! Uzeo pare!

U programu Face televizije kod Senada Hadžifejzovića gostovao je političar iz Republike Srpske Ivan Begić koji tvri da je Suada Arnautovića uzeo pare od Bakira Izetbegovića.

Arnautović dobio telefonski poziv od SDA da spašava HDZ! Uzeo je pare za to! Da mu je punica Safija dostavljala rezulate, bili bi normalniji! Povremeno se čuje sa ambasadom SAD-a, a kaže da je CIK nezavisan! Pobijedio sam nakaradni sistem!

Suad Arnautović je luđi nego što sam mislio, luđi je od Bidena! Priznao je da je radio po naredbi nekoga! Arnautović kaže da su ostali članovi CIK-a imali rezultate stare tri sata, a on stare pet minuta, a brojanje je završeno dan ranije! Arnautović je dobio telefonski poziv od SDA da spašava HDZ! Uzeo je pare za to što je uradio! Čestitam Dodiku na tome što je novi predsjednik RS i na povećanju Budžeta – da ih u zdravlju potroši! Da je Arnautoviću punica Safija dostavljala rezulate, bili bi normalniji!

(VIDEO) “Je li Vam Bakir izdiktirao rezultate izbora? Nije, Allaha mi, nije, djece mi!”

Građani BiH nisu psi koje CIK vodi u šetnju! Pogledao bih Suada u oči i pitao da li ga je sramota! Ponaša se kao da je gospodar života i smrti! Članovi CIK-a su obične budale! To njihovo teško, naporno sjedenje i pišanje po građanima košta pet hiljada maraka po glavi! Arnautovićev ego ne može da prihvati da mu neko suflira i govori tačne podatke! Na videosnimku sa sjednice se čuje da Arnautović šapće sekretaru: “Je li nije prošao ovaj HDZ-ov?!” Sekretar mu odgovara da nije!

Moji posmatrači kažu da je Milorad Dodik pobijedio Jelenu Trivić i teška srca sam mu čestitao! Nisam čestitao Davoru Pranjiću, jer to nije izborna volja! Suadovih pet deka nekome znače život! Arnautović se povremeno čuje sa Američkom ambasadom, a kaže da je CIK nezavisan! Zašto se čuje s bilo kojom ambasadom?! Nisam za ponavljanje izbora! Ponavljanje izbora košta dvanaest i po miliona!

Ovo bi koštalo možda i više! Podnijet ću žalbu na odluku CIK-a i krivične prijave protiv članova CIK-a! Ja sam pobijedio nakaradni sistem! Meni ne treba funkcija potpredsjednika RS-a! Boli me i plakao bih što je nakon jučerašnje sjednice CIK-a jedan razred iz Banje Luke odlučio da ode iz BiH, a Arnautović ne osjeti gram odgovornosti!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79