(VIDEO) Kako travnička policija kažnjava: Građanima za parkiranje pišu kazne, ali kolegama neće

Redakciji portala Crna-Hronika javili su se ogorčeni građani Travnika koji kako kažu, trpe nepravdu na svojoj koži. Svakodnevno dobivaju saobraćajne kazne za nepropisno parkiranje svojih automobila u slijepoj ulici.

Čitatelj našeg portala poslao je i video snimak na kojem se vidi veliki broj automobila sa saobraćajnim kaznama. Ne bi to bilo ništa sporno, da na ulazu u tu slijepu ulicu nisu parkirana privatna vozila policijskih službenika MUP-a SBK PS Travnik koji su također nepropisno parkirani ali na njihovim automobilima nema kazni.

Privatna vozila policajaca su također nepropisno parkirana te pored vidno izraženog znaka, vozila su i dalje parkirana na cesti i na dijelu puta ali bez saobraćajnih kazni. Navedeni video snimak nalazi se na stoju travničkih ulica Meljanac-Kalibunar i Lukačka.

Kolegi se ne piše, ili ne smije pisati kaznu?

 

“Ovo je sramota šta rade u Travniku mjesecima terorišu građane Travnika i kažnjavaju a nisu riješili parking mjesta. U prilogu Vam dostavljam dva video zapisa na prvom su kažnjena vozila za “nepropisno parkiranje” u slijepoj ulici, a u drugom videu Vam dostavljam “službena”(privatna) vozila policajaca Policijske Uprave Travnik za koje ne postoji kazna za ne propisno parkiranje.

Ova ista vozila su zauzela raskrsnicu i onemogučuju pristup i uključenje na glavnu cestu. Meljanac – Kalibunar je slijepa ulica gdje se pišu saobraćajne kazne građanima. Ogorčeni građani su pisali i peticije ali nikad ništa.” – izjavio je ogorčeni čitatelj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79