(VIDEO) Mile, ko su dva Lica na snimcima što gledaju kako nasilnici drže Davida, ko su lažni maloljetnici, ko je osoba što šepa?. Mile, gdje je nestao Davor?

-Mile, gdje je Nestao Davor Dragičević i da li planirate da ga ubijete, kao što ste ubili i njegovog sina Davida?

-Mile, na snimku sa Trga Krajine, 18.03.2018., u 02 časa 28 minuta 09 sekundi, iz pravca “Fabrike” idu dva “Lica”; Istovremeno kada iz Jevrejske ulice na Trg izlazi grupa “Batinaša” (koje li “slučajnosti”).

-Mile, ta dva “Lica” se mimoilaze sa “Batinašima”, prolaze pored lažnih “Maloljetnika”, koji stoje sa osobom što šepa, i prilaze na par metara mjestu gdje dva Nasilnika (sasvim relano inspektori MUP RS), drže pribijenog uza zid Davida Dragičevića.

loading...

-Mile, ta dva “Lica” staju par koraka od nasilnika/Inspektora koji maltretiraju Davida i sve posmatraju.

-Mile, ta dva “Lica”, koja dosad nisam objavljivao, u najmanju ruku su Svjedoci dešavanja na Trgu Krajine, Svjedoci maltretiranja Davida Dragičevića, a, usudio bih se reći na osnovu sopstvenih saznanja, da su i mnogo više od svjedoka. O tom potom.

-Mile, pošto ti sve znaš, odgovori nam ko su ta dva “Lica” što posmatraju nasilje nad Davidom Dragičevićem, potom i njegovo odvođenje (protiv njegove volje) u Jevrejsku ulicu?

-Mile, pošto ti sve naš, odgovori nam ko su dva nasilnika koji drže Davida pribijenog uza zid, a potom odvode u Jevrejsku?

-Mile, pošto ti sve znaš, odgovori nam ko su lažni maloljetnici, a ko osoba što šepa?

-Mile, iako ti sve znaš, možeš pozvati i Željku da zajedno pogledate video klipove i odgovorite!

-Mile, nastaviće se…

Loading..