(VIDEO) Mile, ko su dva Lica na snimcima što gledaju kako nasilnici drže Davida, ko su lažni maloljetnici, ko je osoba što šepa?. Mile, gdje je nestao Davor?

(VIDEO) Mile, ko su dva Lica na snimcima što gledaju kako nasilnici drže Davida, ko su lažni maloljetnici, ko je osoba što šepa?. Mile, gdje je nestao Davor?


-Mile, gdje je Nestao Davor Dragičević i da li planirate da ga ubijete, kao što ste ubili i njegovog sina Davida?

-Mile, na snimku sa Trga Krajine, 18.03.2018., u 02 časa 28 minuta 09 sekundi, iz pravca “Fabrike” idu dva “Lica”; Istovremeno kada iz Jevrejske ulice na Trg izlazi grupa “Batinaša” (koje li “slučajnosti”).

-Mile, ta dva “Lica” se mimoilaze sa “Batinašima”, prolaze pored lažnih “Maloljetnika”, koji stoje sa osobom što šepa, i prilaze na par metara mjestu gdje dva Nasilnika (sasvim relano inspektori MUP RS), drže pribijenog uza zid Davida Dragičevića.

-Mile, ta dva “Lica” staju par koraka od nasilnika/Inspektora koji maltretiraju Davida i sve posmatraju.

-Mile, ta dva “Lica”, koja dosad nisam objavljivao, u najmanju ruku su Svjedoci dešavanja na Trgu Krajine, Svjedoci maltretiranja Davida Dragičevića, a, usudio bih se reći na osnovu sopstvenih saznanja, da su i mnogo više od svjedoka. O tom potom.

-Mile, pošto ti sve znaš, odgovori nam ko su ta dva “Lica” što posmatraju nasilje nad Davidom Dragičevićem, potom i njegovo odvođenje (protiv njegove volje) u Jevrejsku ulicu?

-Mile, pošto ti sve naš, odgovori nam ko su dva nasilnika koji drže Davida pribijenog uza zid, a potom odvode u Jevrejsku?

-Mile, pošto ti sve znaš, odgovori nam ko su lažni maloljetnici, a ko osoba što šepa?

-Mile, iako ti sve znaš, možeš pozvati i Željku da zajedno pogledate video klipove i odgovorite!

-Mile, nastaviće se…


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija