(VIDEO) Napisao pjesmicu o korona virusu: ‘Glavna tema ti si svakog dana, mater ti je**m imaš li ti srama’

Dok se korona virus rapidno širi, državne vlasti širom svijeta nastoje da obuzdaju virus nizom različitih mjera. I dok se u državama koje su žarišta zaraze pribjegava drastičnim rješenjima poput velikih karantina i potpunih zabrana većih javnih okupljanja, u baš svakoj državi prvi je cilj vlasti bio da navede ljude da se drže osnovne higijene – odnosno, da često i temeljno peru ruke, što je najbolja zaštita od zaraze.

I dok traje vanredno stanje i dok mnogi strahuju uvijek se pronađe neko ko sve okrene na šalu, pa je tako na youtube kanalu objavljen izuzetno simpatičan hit “Korona” koji bi mogao jednako postati zarazan kao i virus koji je predmet pjesmice prenosi Tuzlanski.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79