(VIDEO) Nestala djevojčica Ajiša otvorila svoju dušu za CH: Evo gdje je bila!

Nakon 48 satne potrage za djevojčicu iz Živinica, Ajišom Mazić redakcija portala Crna-Hronika uspjela je dobiti video izjavu o njenom nestanku.

Sestra nestale djevojčice je na društvenim mrežama navela da je djevojčica u jutarnjim satima otpratila brata u školu, te da se on vratio iz škole, ali da Ajiše nema i da se za njom traga cijeli dan. Također je navela da je Ajiša na sebi imala crne farmerke i plavu duksericu.

Nakon turbulentnih događaja i detalja o otmici, Sanel Smajlović uspio je snimiti djevojčicinu izjavu o nestanku, otmici i gdje je ona sve vrijeme zapravo bila.

(VIDEO) Detalji nestanka djevojčice: Tvrdi da je Ajiša Mazić iz Živinica oteta!

“Djevojčica je oteta. Curica tvrdi da je ta gospođa Minela, nju zadržava bez pristanka više od 48 sati i da joj je rekla da idu kopati krompir. Gospođa ju je namamila kako bi zaradila koji dinar za svoju porodicu, ali tu se zadržala 48 sati, i nije htjela nikome da javi gdje se nalazi djevojčica Ajiša.” – tvrdi Sanel za portal Crna-Hronika.

Sanel u svom javljanju za CH tvrdi da je mala djevojčica od 13 godina oteta.

“Bio sam u potrazi od početka. Mnogu su odustali ali ja sam ostao sve do pronalaska male djevojčice. Imam djecu i nedobog da se ovo ikome desi. Čudno je što ovu gospođu policija nije ni privela niti izjavu uzela. Kuda ide ova država i ovaj svijet” Ovo je jedina prava i istinita priča koju ću ispričati za vaš portal” – izjavio je Sanel Smajlović iz Tuzle za portal Crna-Hronika.

“Nemaju svoju kuću, žive u kući bez ičega. Djeca nemaju ni stvari za školu, ni za život. Majka se bori koliko može ali to nije dovoljni. Zato sam se odlučio na ovaj korak. Znam da ima dobrih ljudi da će se odazvati i priključiti akciji” – izjavio je Sanel za portal Crna-Hronika.

Ukoliko se želite priključiti humanitarnoj akciji, možete kontaktirati Sanela na broj telefona 061 042 350 i pomoći porodici Mažić.

(VIDEO) Pokrenuta akcija za pomoć djevojčici iz Živinica

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79