(VIDEO) Neznanje ili bahatost: Kretanje vozača u jednom od kružnih tokova u Banjoj Luci ostavit će vas bez teksta

Na društvenoj mreži Facebook objavljen je snimak kretanja vozila u jednom od kružnih tokova u Banjoj Luci i uočene su brojne greške vozača.

Šaljem video koji sam snimio na novoasfaltiranom djelu saobraćajnice kod Centruma. I pored horizontalne signalizacije koja ukazuje da desna traka služi za skretanje desno prema Market As-u ljudi produžavaju pravo. Skuplja i jača auta brzo prolete jer desnom trakom ne moraju usporavati što bi u lijevoj morali. Iako ima i do toga da se stvori navika ima i do objesti vozača skupljih auta. Već nekoliko potencijalnih udesa zamalo. Ako su već odvojili traku trebali su postaviti i izraženije prepreke u kržnom toku između traka da se spriječi presjecanje – navodi autor ovog snimka u Banjoj Luci koji je objavljen na Facebook stranici “Policija zaustavlja – Banja Luka”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79