(VIDEO) Objavljen video sa mjesta stravične nesreće u tunelu Igman

“Uzrok nesreće za sada još zvanično nije poznat. Primjetno je mjesto gdje je automobil udario u zid koji se nalazi tačno na ulazu u tunel”, javila je novinarka BHRT-a

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na autocesti A1 u tunelu Igman, na području Općine Kiseljak, smrtno su stradale dvije punoljetne osobe i jedno dijete, dok je jedno dijete upućeno na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu – potvrdio je Feni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona Hasan Hodžić.

On je dodao da je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko 07.55 sati, učestovalo motorno vozilo marke ford.

– Policijski službenici MUP-a SBK u saradnji s nadležnim Kantonalnim tužilaštvom poduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti – kazao je Feni Hodžić.

“Uzrok nesreće za sada još zvanično nije poznat. Primjetno je mjesto gdje je automobil udario u zid koji se nalazi tačno na ulazu u tunel”, javila je novinarka BHRT-a.

Ekipa BHRT-a bila je na licu mjesta, evo šta su zabilježili:

 

 

 

Poznat identitet stradalih u teškoj nesreći kod Sarajeva: Poginuli profesor matematike, njegove supruga i kćerka

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79