(VIDEO) Oglasila se djevojka sa snimka: “Samo sam se branila. Treba alkohol zabraniti”

(VIDEO) Oglasila se djevojka sa snimka: “Samo sam se branila. Treba alkohol zabraniti”


Nevjerovatna situacija zabilježena je večernjim satima današnjeg dana na Stupu u Sarajevu kada je za sada nepoznati muškarac u ugostiteljski objekat donio motornu pilu koje je koristio kao oružje.

Sve se dogodilo oko 21h u ugostiteljskom objektu Negro a o cijelom nemilom događaju obaviješten je i MUP Kantona Sarajevo.

Kao što možemo vidjeti na video klipu kojeg su nam poslali čitatelji našeg portala, gosti su ga gađali stolicama kako bi se odbranili od pomahnitalog muškarca.

(VIDEO) Motornom pilom uletio u kafić. Gosti ga gađali stolicama

Kako neznanično saznaje portal Crna-Hronika razlog obračuna su neraščišćeni ljubavni odnosi.

Pogledajte video snimak sa užarenih sarajevskih ulica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Nedugo nakon objavljivanja video snimka na portalu Crna-Hronika javila se djevojka koja je bila napadnuta u Sarajevu (identitet poznat redakciji portala)

Kako sama tvrdi, da ne poznaje muškarca koji je došao sa motornom pilom i da cijeli događaj nema veze nikakve sa ljubomorom ili muško ženskim odnosima, nego je svemu kumovao alkohol.

“Baja se napio. Poletio je na mene. Nije ljubavni nesporazum nego je pijandura bila nekakva i naletila na nas. Ja tu osobu ne poznajem. Ovo moje je bila samoodbrana. Ništa više. Nažalost ne možeš više normalno izaći ni na kafu. Treba alkohol zabraniti u svim normalnim ambijentima. Kažem vam, poletio je na mene. To su svi vidjeli, ja sam se samo branila.

Normalno sam pila kafu, kada je došao do stola i sjeo te uhvatio me za ruku i povukao. Onda je krenuo problem, naravno. Ljudi moji kakvi ljubavni odnosi. Nepoznat muškarac sjeo i uhvatio me iz čista mira za ruku. Ja sam se samo branila.

Tako je krenuo proble i sreća da je bašta kafića bila puna pa su svi vidjeli to. Pijani seljak je izvadio hladno motorku. Ostalo ste vidjeli na snimku” – izjavila je čitateljica portala Crna-Hronika koja je napadnuta na Stupu u Sarajevu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija