(VIDEO) Evo šta kaže Dženan iz Banjaluke, kojeg je policija…

30.12.2018 godiine kao građanin Banjaluke izašao sam na mirne proteste i dostojanstvene prije svega!

Mi smo tražili istinu, pravdu za Davida, a onda je policiji u civilu počela da nas tjera i tuče, hapsi progoni kao da je Gestapo. Bježao sam naravno, ali me je jurila hrpa policije. U jednom trenutku saamo su se stvorili policajci u civilu koji su počeli da me tuku nemilosrdno, potom vode u stanicu, u kojoj pokušavaju da me optuže za nasilničko ponašanje vandalizaam!

Moja porukaa za mlade je: “ustanite ne može se više živjeti u korupiranoj držav! Pravda za Davida! – ispričao je za portal Crna-Hronika Dženan Beširević iz Banjaluke.

Skrivenom kamerom snimljeni policajci kako nogama udaraju čovjeka na zemlji, a jedan od njih potom viče “Mediji, mediji”, kad je ugledao kamere. DIJELI DALJE, DOLE SA DIKTATUROM!

 

SKANDALOZAN SNIMAK! Skrivenom kamerom snimljeni policajci kako nogama udaraju čovjeka na zemlji, a jedan od njih potom viče "Mediji, mediji", kad je ugledao kamere. DIJELI DALJE, DOLE SA DIKTATUROM!

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Montag, 31. Dezember 2018

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79