(VIDEO) Ovo je mladić koji je poginuo sa svojim Mercedesom: “Bio je fudbaler a sad ga više nema”

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se večeras oko 21 čas dogodila na raskrsnici Preka Kaldrma kod Šimanovaca, na licu mjesta poginuo je vozač Mercedesa star 29 godina. On je velikom brzinom udario u betonski krst.

Na terenu su vatrogasci, policija I hitna pomoć, nije poznato da li se još neko nalazio u automobilu

Ovo je momak koji je poginuo večeras na kružnom toku Preka Kaldrma kod Šimanovaca, u pitanju je Aleksandar Kristijan Marković zvani Bebe, star 29 godina iz mjesta Ašanja, opština Pećinci. On je bio fudbaler lokalnog kluba FK Kameni iz Ašanje, a njegovi saigrači i uprava kluba oprostili su se od njega putem društvenih mreža.

Inače Aleksandar je posljednjih godina radio u inostranstvu, a svo slobodno vrijeme provodio je u rodnoj Ašanji. Iskreno saučešće porodici stradalog mladića. Podsjetimo nesreća se dogodila večeras oko 21 čas, a Aleksandar je svojim terencem marke Mercedes velikom brzinom udario u betonski krsta na kružnom toku.

Mladić (29) udario Mercedesom u betonski krst i poginuo

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79