(VIDEO) Ovo je tužna priča 15-godišnje Ajše iz Janje

Večeras u emisiji “Ispuni mi želju” gostovala je porodica Mešić iz Janje. Majka Aida došla je sa svojom djecom, a najveće emocije u svima probudila je 15-godišnja djevojčica Ajša koja je napisala pismo i u njemu otkrila sve svoje želje.

U porodici Mešić je četvero djece, troje su školarci, a niko od njih nema niti jedan uređaj kako bi mogli pratiti online nastavu. Dakle, troje djece bez ijednog mobitela, računara ili tableta.

Djeca samim tim nemaju ni priključen internet, a žive u samom centru Janje. Život je težak, ali povratnički život je jedna posebna tuga. Ljudi su se, puni volje i želje da žive na svom, vratili na razorena ognjišta, koliko-toliko ih osposobili da mogu živjeti, ali nažalost svih ovih godina život nije postajao bolji.

Porodica Mešić izrodila je četvero djece ovoj zemlji, ostavljaju ih da se bore i da svoj život grade ovdje, a kako – to ni sami sebi ne mogu objasniti.

Ukoliko želite pomoći i uljepšati život ovoj djeci, možete ih pozvati na broj telefona 065/054-996.

Ovo je njihova priča…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79