(VIDEO) Pogledajte divljanje motocikliste po bh. putevima: “Drugi snimao i smijao se”

(VIDEO) Pogledajte divljanje motocikliste po bh. putevima: “Drugi snimao i smijao se”


Na društvenim mrežama portala Crna-Hronika objavljen je video snimak nesavjesnog motocikliste koji više puta ugrozava svoj ali i tuđe živote bahatom vožnjom.

Kao što možemo vidjeti dok jedan motociklista ugrožava sigurnost, drugi ga snima sve vrijeme te se smije na njegove “vratolomije”. I onda se zapitamo zašto je sve više saobraćajnih nesreća sa smrtnim ishodom.

Crna subota u BiH: Za jedan dan poginula trojica motociklista

Podsjećamo hrvatski najpoznatiji rally trkač Juraj Šebalj poslao je poruku svim motociklistima, ljubiteljima dvotočkaša te skrenuo pažnju da moraju dodatno da se čuvaju u saobraćaju.

“Kada se vozite motorom onda znajte da ste na cesti nebitni. Ljudi vas na cesti gledaju po onom šta vozite. Ako vozite malo auto svako pored vas stisne auto i projuri.

Ako vozite kamion svi vas poštuju a ako vozite motor niko vas ne poštuje. Nažalost to je tako. Zato vozači motocikla morate biti izuzetno oprezni i cijelo vrijeme pazit nasebe. Treba vam pažnja biti 5 puta veća nego kad se vozite u automobilu.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija