(VIDEO) Pogledajte kako je zapaljen skupocjeni audi RSQ8 od Denisa Stojnića

U 7 mjesecu 2023-godine na području Općine Centar zapaljen je skupocjeni automobil u vlasništvu Denisa Stojnića. Nakon istrage, sarajevski policajci su identifikovali i uhapsili počinitelja. Šteta na automobilu je 300.000 KM.

Kako je za Crnu Hroniku potvrdila glasnogovornica MUP-a KS Mersiha Novalić, osumnjičeni za podmetanje požara na automobilu “Audi RSQ8” koji je u vlasništvu sarajevskog ugostitelja i MMA borca Denisa Stojnića lišen je slobode.  Radi se u muškarcu rođenom 1983. godine.

Riječ je o opsežnoj istrazi koja je rezultirala hapšenjem, a koju su predvodili policijski službenici Policijske uprave Centar, uz nalog kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

(FOTO) Denisu Stojniću zapaljen skupocjeni Audi u Sarajevu

Prema saznanjima do kojih je došao naš portal, pričinjena materijalna šteta koja je nastala prilikom požara na automobilu procjenjuje se na više od 300.000 KM.

Imamo informacije da je Stojnić počasni član OSA agencije i da je kao takav zaveden u toj instituciji. Prema neformalnim informacijama nalogodavac ovog skupocjenog terenca AUDI RSQ8 bilo je lice koje je u zadnjem periodu lišeno slobode od MUP-a Kantona po nalogu Tuzilaštva BiH.

Uskoro više informacija o sljedećem hapšenju.

Ovo nije prvi put da je zapaljen automobil ovog poznatom sportisti i sarajevskom ugostitelju.

i 2007-godine zapaljen mu je VW Passat.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79