(VIDEO) Pogledajte požar u hotelu Evropa: “Gosti panično napustili svoje sobe”

(VIDEO) Pogledajte požar u hotelu Evropa: “Gosti panično napustili svoje sobe”


 

U strogom centru Sarajeva je došlo do požara, a zapalila se instalacija u sobi 628 luksuznog hotela Evropa. Nemili događaj desio se petak na subotu.

Vatra je izbila oko 04:00h sati, a na mjesto događaja je upućen veliki broj vatrogasnih ekipa koji su uspjeli lokalizovati požar.

Na mjesto događaja su upućeni i policijski službenici MUP-a KS međutim u dnevnim izvještajima zvaničnih informacija nema o ovom događaju.

Kako je moguće vidjeti na video klipovima koje su čitatelji poslali portalu Crna-Hronika, gust oblak dima dolazio je iz sobe broj 628 u kojoj na sreću nije bilo gostiju.

U trenutku požara u ovom hotelu bilo je oko 600 gostiju piše Crna-Hronika.

 

Prvi koji su ušli u sobu kako bi provjerili da nema nikoga u njoj bio je radnik hotela i gosti koji su hrabrim činom odlučili rizikovati svoje živote kako bi spasili tuđe. Na sreću, soba je bila prazna bez gostiju.

“Totalni kolaps. zapalile se elektricne instalacije u sobi 628. Nažalost mi gosti nismo dobili nikakav popust, a na cijelom objektu bila su dva radnika koja su se borili odlučno i hrabro u ovakvoj situaciju. Na sreću nikog nije bilo u sobi. U sobi nije bilo struje jer moraš staviti karticu u zid kako bi se aktivirala električna energija u sobi. Bilo je 600 gostiju, na sreću niko nije povrijeđen.” – izjavio je čitateljica portala Crna-Hronika koja je tu noć boravila u ovom hotelu.

Pogledajte video sa mjesta događaja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija