(VIDEO) Pogledajte šta izvodi vozač Golf-a 2 u bh. tunelu

Redakcija Crne-Hronike je u posjedu video zapisa koji prikazuje nesavjesnog vozača koji krša pravila prilikom vožnje kroz Čemerno na putu Gacko-Foča M20.

Naime, na snimku se vidi kako vozač uprkos zabrani i signalizaciji koja je postavljena kako bi se zabranilo preticanje, ovaj mladi vozač Golf-a 2 vrši polukružno okretanje na navedenoj lokaciji puta.

Vozač dvice je izvodio svoje budalaštine dok ga je prijatelj snimao za društvene mreže. Nadamo se da će policijski službenici MUP-a Republike Srpske uraditi posao za koji su plaćeni.

Na video klipu jasno se vide tablice putničkog motornog vozila VW.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

Ovoga jutra saobraća se po mjestimično vlažnom ili mokrom kolovozu, dok se na svim vlažnim lokalitetima može očekivati poledica, posebno na dionicama u višim predjelima, na mostovima i prilazima tunelima. Savjetujemo oprezniju vožnju, prilagođenu trenutnim uvjetima i stanju na putevima.

Magla u jutarnjim satima mjestimično smanjuje vidljivost na pojedinim dionicama uz rijeke Bosnu, Plivu, Vrbas i Lašvu, kao i na putevima Bihać-Bosanski Petrovac i Konjic-Jablanica.

Zbog radova na uklanjanju odrona i oborenih stabala obustavljen je saobraćaj na magistralnom putu Srbljani–Bosanska Krupa. Vozači mogu koristiti alternativni pravac Srbljani-Cazin-Ljusina-Bosanska Krupa.

Sporije zbog radova tokom dana saobraća se na magistralnom putu Jablanica-Mostar (kod restorana „Zdrava voda“), kao i na ulazu u Stolac (iz smjera Mostara), te na skretanju za Orahovicu na području Konjica.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79