(VIDEO) Policijska akcija u Srbiji: Dileri pali sa 30 kilograma droge

Policija u Srbiji zaplijenila je oko 20 kilograma amfetamina, 10 kilograma marihuane i smjesu za uvećanje količine droge, te uhapsila trojicu muškaraca.

Uhapšeni su D. K. (39) iz Vrbasa, A. Š. (31) i O. V. (46), obojica iz Bačkog Gradišta, zbog sumnje da su se bavili proizvodnjom i prodajom droge.

Prilikom policijskog pretresa Peugeota kojim je upravljao A. Š, a suvozač bio D. K, pronađeno je oko 11,5 kilograma amfetamina, a u drugom vozilu Lanhija, koje je vozio O. V, pronađeno je oko dva kilograma spida, oko kilogram marihuane i oko pet kilograma smjese za uvećanje količine droge.

 

Policija je u pretresu kuće O. V. u Bačkom Gradištu pronašla još oko šest i po kilograma spida, oko devet kilograma marihuane, dva litra amfetaminskog ulja, četiri kilograma smjese za uvećanje droge, kao i pet litara metil alkohola.

Kako se sumnja, oni su od amfetaminskog ulja, metil alkohola i drugih supstanci proizvodili amfetamin, prenosi RTS.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79