(VIDEO) Profesoru iz Kiseljaka ugrožen život, traži od Rame Isaka 24-satnu zaštitu

Redakciji portala Crna Hronika javio se Nedeljko Stjepanović, profesor matematike i fizike u SŠ u Kiseljaku. Njegova drama u Kiseljaku se i dalje nastavlja i to nakon otkrića i borbe protiv kriminala i korupcije u ovom gradu.

Pisao je i Draganu Čoviću ali ni to nije pomoglo. Ovog puta odlučio je pomoć zatražiti od Rame Isaka kao i 24-satnu zaštitu u Kiseljaku jer je život njemu i njegovoj porodici ugrožen.

Profesoru iz Kiseljaka ugrožen život nakon što je krivično prijavio načelnika! (FOTO)

 

“Vi ste već jednom objavili kako su mi išarali garažna vrata crvenim sprejom. Sad su to opet uradili žutim i zelenim ali i krampom probili vrata. Sad imam snimke nadzornih kamera i moglo bi ih se prepoznati, još su ostavili i kramp koji ću odnijeti u Sarajevo za gospodina Ramu Isaka iz mjesta ugodnog življenja i tražiti 24-satnu zaštitu.

Vlastodršci u Kiseljaku se plaše jer je Tužilaštvo FBiH poništilo odluku tužilaštva u Travniku po mojoj prijavi.

Profesor u srednjoj školi u Kiseljaku poslao poruku Čoviću: “Pomozite i običnim Hrvatima da djeci otvaraju firme umjesto da ih šalju u Njemačku

Dana 18.04. osobe kojima je voda došla do grla zbog straha od zatvora, doveli su u mjesto ugodnog življenja dvojicu muškaraca s krampom koji su u 22h i 13 minuta skrenuli pred zgradu u Ulici V. Lisinskog s nekim upečatljivim terenom visoke galerije i pločom u obliku pravokutnika iznad vjetrobranskog stakla.

E onda su ta dva stručnjaka od kojih je jedan nosio još upečatljiviju trobojnu duksericu u 22h, 16 i 17 minuta prošli ispod 3 kamere, te kraj vw auta reg broj M74 A 632 u kojem je čovjek čekao ženu. Nakon što su napravili krug oko zgrade, išarali su moja garažna vrata i krampom ih probušili.

U 22h 26 min i 45 sekundi trobojni baca krampu i bježe. Svi koji ih poznaju neke prijave policije, a ja ću krampu osobno odnijeti Rami Isaku kao poklon iz mjesta ugodnog življenja i tražiti 24-četverozatnu zaštitu jer sam raskrinkao dobro uvezanu skupinu koja je koristeći političku moć priskrbila protupravnu imovinsku korist. Ova dvojica kretena neka se sama predaju da ih ne bih ganjao njihovim krampom.” – izjavio je profesor Nedeljko Stjepanović za portal Crna-Hronika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79