(VIDEO) Sadinu policijski službenici oduzeli motor: “Prijetili su mi, jako se drsko ponašali, ne rade svoj posao”

(VIDEO) Sadinu policijski službenici oduzeli motor: “Prijetili su mi, jako se drsko ponašali, ne rade svoj posao”


Redakciji portala Crna-Hronika javio se Sadin Kapić iz Bosanske Krupe koji tvrdi da su mu pripadnici MUP-a USK PS Bosanska Krupa oduzeli motocikl koji je registrovan i tehnički ispravan.

Nemili događaj se desio 16.9.2022. godine u 01:30h na lokalnom putu, kada su prilikom rutinske kontrole zaustavili Sadina Kapića, te mu nakon toga oduzeli njegov motor marke Aprilija koja ima 49 kubika.

“Poštovanje svima. Ovim videom želim da izjavim kako MUP Bosanska Krupa radi. Sinoć u 1:30h u centru grada su me kontrolisala dva policajca, i oduzeli mi taj isti motor. Jako su se drsko ponašali i prijetili mi što ćete vidjeti i na snimcima. Jako neprofesionalno rade svoj posao. Sinoć su ga oduzeli znači bez obzira što je motor bio u ispravnom stanju i što je bio registrovan. Svoj posao rade ali neprofesionalno. Ovim putem želim da izjavim medijima, svim u regionu da znaju ko radi u MUP-u Bosanska Krupa. Čast pojedinim i čast izuzecima, al brate ima ih svakakvih. Maltretretiraju, pišu kazne a ne znaju članove zakona, ne znaju osnovno o svom poslu. Pitaš ga koji je član zakona zbog kojeg mi oduzimaju motor, oni ne znaju” – izjavio je Sadin Kapić za portal Crna-Hronika.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija