(VIDEO) Šala na sarajevski način: Mjesta u Sarajevu koja treba posjetiti zimi

Glavni grad BiH u zimskim mjesecima gotovo svakodnevno je prekriven gustom maglom i smogom te se nalazi na samom vrhu liste gradova s najzagađenijim zrakom na svijetu.
Međutim, kao i inače Sarajlije se znaju našaliti na svoj račun pa je tako na Instagram profilu eso_lindov_official osvanuo video u kojem su prikazana mjesta u Sarajvu koja trebate posjetiti zimi.

Na snimku se izmjenjuju kadrovi smoga i guste magle na kojima je ispisano Baščaršija, Vrelo Bosne, Bijela Tabija, Zmajevac i Vilsonovo šetalište.

“Video mjeseca”, “Prejako”, “Haha, bacim pogled kroz prozor i zamislim da živim u bajci”, “Silent Hill vibes”, neki su od komentara ispod objave koju su mnogi podijelili na svojim profilima.

Sve veće kritike na rad Nihada Uka: Čekamo li da crknemo jedno po jedno ili ima nekih mjera?

Podsjećamo, meteorolozi ni narednih dana ne najavljuju značajne promjene vremenskih prilika, odnosno bez vjetrova koji bi rastjerali maglu i pročistili zrak piše Klix.

Video možete pogledati ovdje.

Bečarević o Nihadu Uku: Ja mu se žalio na zagađeni zrak i “miris” u mahalama, on mi napisao “ližite obuću”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79