(VIDEO) Samo nas zanima pravda

Deset mjeseci građani Banjaluke i članovi grupe „Pravda za Davida“ bore se da se sazna istina o ubistvu Davida Dragičevića. S obzirom na to da je zabrana okupljanja na Trgu Krajine još uvijek na snazi, građani su u porti Sabornog hrama Hrista Spasitelja i 291. dan zaredom zapalili svijeće za pokojnog Davida.

„Idemo do kraja, nas samo zanima pitanje koje smo postavili 26.marta prošle godine: – Ko je ubio Davida. “To pitanje kad riješe, možemo da idemo i večeras kući. Cijeli grad zna, a ćuti. Postalo je javna tajna, ali vrijeme će pokazati svoje“, kaže Dragan Dabić iz grupe „Pravda za Davida“.

Ni večeras nije izostala podrška građana Banjaluke roditeljima ubijenog Davida, Davoru i Suzani.

„Tužno i pretužno, duša me moja boli. Nadam se da ćemo uspjeti podrškom.“

„Sad nam je najbitnije da je Davor živ, da nije u njihovim rukama i da nam se vrati, očekujemo ga sa strepnjom.“

„Žao mi je što je sve tako i što političari najmanje misle na svoj narod. Tu ulogu koju bi trebalo najbolje da odigraju, igraju je – ne može lošije.“

Ovo su samo neki od komentara građana, koji traže pravdu u vezi ubistva Davida Dragičevića.

Jedan dio članova grupe „Pravda za Davida“ prisustvovao je skupu podrške koji je održan u Tuzli. Iz grupe je najavljeno da će u petak u 17 časova održati pres konferenciju, na kojoj će pričati o dosadašnjim dešavanjima, ali i o daljim koracima grupe „Pravda za Davida“.

BN TV

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments